KASTAMONU / BOZKURT - Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tarihçe

Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2020-2021 eğitim öğretim yılı itibariyle 2014-2015 öğretim yılında açılan Bozkurt İmam Hatip Ortaokulunu bünyesine alarak 12 derslikli binasında 2020-hizmet sunmaya başlamıştır.

Bütün sınıflarında akıllı tahtalar mevcut olup, bilgi teknolojileri sınıfı, drama atölyesi, zeka oyunları sınıfı, yemekhanesi, kantini, açık spor alanları, modern ve zengin bir kütüphanesi, mesleki tatbikat mescidi, konferans salonu, toplantı salonları ve her şeyden önemlisi nitelikli eğitimci kadrosuyla eğitimin üst düzeyde verilebileceği nezih bir ortamıyla Bozkurt'un merkezinde bir eğitim yuvası olarak ülkemiz gençlerine hizmet vermektedir.

11 Ağustos 2021 sel felaketinden sonra giriş katı tamamen hasar gören okulumuz, tadilat aşamasında Bozkurt ÇPAL binasında sabahçı olarak hizmet vermeye devam emiştir. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında tadilatı tamamlanan binasında tam zamanlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeye başlamıştır. Okulumuzda ortaokul kademesinde 6, lise kademesinde 4 şubesi olmak üzere toplam 10 şube, 168 öğrenci ile eğitim öğretime devam edilmektedir. Kadromuzda 2 idarecimiz,1 memurumuz, 14 branş öğretmenimiz, 2 yardımcı personelimiz mevcuttur.

Yayın: 23.03.2023 - Güncelleme: 23.03.2023 09:52 - Görüntülenme: 119

Etiketler :