KASTAMONU / BOZKURT - Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi

E-Twinning Projemiz "IN 2050"

"IN 2050" öğrencilerin 2050 yılı ile ilgili yaratıcı fikirlerini paylaştığı bir e-twinnig porojesidir. Okulumuzunda ortağı olduğu 3 farklı ülkeden 5 öğretmen ve 70 öğrenci ile yürütülen e twinning projesinde; öğrencilerin yaratıcı fikirleri, iletişim , işbirliği ve yabancı dil becerilerini geliştirmeye destek olacak çalışmalar yapmayı amaçlamıştır.

Her ay plana uygun, amaca yönelik farklı, etkileyici öğrenci merkezli etkinlikler web 2.0 araçları kullanılarak yapılmaktadır.

MEB işbirliği ile hayal eden, tasarlayan, üreten nesiller yetiştirlmesine katkıda bulunduğumuz için Bozkurt Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak mutlu ve gururluyuz. Katkıları ve emekleri için tüm ortaklarımıza, 7/A sınıfı öğrencilerimize, Proje Sorumlumuz İngilizce Öğretmeni Tayfun AYTUN'a teşekkür ederiz.

Projenin  Amacı: Bu projede öğrencilerimizin gelecekle ilgili yaratıcı fikirlerini görmek istiyoruz.  Öğrenciler şarkı bestelemek, kendilerine mektup yazmak, resim çizmek, 2050 yılı için araç tasarlamak gibi hedeflerle bu projeyi gerçekleştirecekler. Tüm bunların yanı sıra iletişim, işbirliği ve yabancı dil becerilerini geliştirmelerine destek oluyoruz.

Proje Ortakları: Hırvatistan, Gürcistan

Projenin Tarihi: Şubat-mayıs

Projenin Uygulanışı:

Şubat:  Öğrenciler kendilerini tanıtarak projeye başlayacak.

Mart: (ilk iki hafta) öğrenciler 2050 yılı için şarkı sözü yazıp besteleyecek

Mart: (son iki hafta) öğrenciler 2050 yılındaki odalarını tasrlayıp çizecekler

Nisan: (ilk iki hafta) öğrenciler 2050 yılına, kendilerine mektup yazacaklar

Nisan: (son iki hafta) öğrenciler 2050 yılı için araç tasarlayacaklar.

Mayıs: sürecin değerlendirmesi yapılacak.

Projenin Şubat Ayı Etkinliği

Projenin Mart Ayı Etkinliği 1